Kariyer Planlama ve İş Başı Eğitim Ofisi Koordinatörlüğü

OSTİM TEKNİK Üniversitesi olarak nitelikli insan gücü yetiştirilmesinde Türkiye’de öncü üniversite olma idealiyle öğrencilerimizin bugünden geleceğe hazırlıkları için etkin öğrenme ortamları sağlıyoruz. İşletmelerimizle yürüteceğimiz ortak çalışmaları çok önemsiyoruz.

İşbirliklerimizden biri olmasını istediğimiz İŞYERLERİ DENEYİMİ ve İŞYERİ UYGULAMASI dersleri bizim için kritik öneme sahip süreçlerden biri olacaktır.

KARPİEM Koordinatörlüğü, hem üniversite öğrencilerimize hem de topluma katkı sağlayacak noktalarda verimli çalışmalar üretilebilmesi için geliştirdiği iş birliği modelleri ile öğrencilerimizin üniversite hayatında etkinliğini oldukça yüksek tutmayı hedefliyoruz.

«Doğru işe doğru insan» felsefesi ile Kariyer Planlama sürecinde, iş hayatına hazırlayacağımız öğrencilerimizin bilinçli hazırlıkları ile istihdam oranlarımızla alacağımız başarılı sonuçların ülkemizin kalkınmasına değer katacağına inanıyoruz.

Özgeçmişten Öz Gelecek Tasarımına

Bizim için kariyer planlama 1.sınıfta Kariyer Koçu ile öğrencimiz arasında kurulan bağın planlı bir gelişim yolcuğuna dönüşmesidir. Kariyer Planlama merkezi olarak, öğrencilerimizin veya mezunlarımızın gelişim potansiyeline, akademik durumuna, iş hayatındaki beklentilerine, hedeflerine ve teknolojik değişimin getirdiği yeni becerilere hakim olmalarına göre şekillenen bu yolculuğun sonunda başarılı olması için çalışıyoruz.

Öğrencilerimiz öz geçmişleriyle birlikte öz geleceklerini de hazırlatıyor, hayallerini kağıda geçirmelerini sağlıyoruz. Böylece hedeflerini netleştiriyor, onları bu hedefler ve daha fazlası doğrultusunda yönlendiriyoruz.

KARPİEM Süreçlerimiz

1. KARPİEM Öğrenci Bilgi Envanter Sistemi