Girişimcilik ve Liderlik Ofisi

Girişimcilik, insana dair herhangi bir ihtiyaç veya problemin farkına vararak, buna bir çözüm üretme sürecini yürütmektir. Girişimci ise yaşadığı dünyanın, ülkenin ve toplumun sorun ve beklentilerinin farkında olarak, yarattığı farklı bakış açısı ile çözüm üretme konusunda fark yaratabilen herkestir.

Girişimcilik ve Liderlik Ofisi üniversitemizin vizyonuna uygun girişimci mezunlar yetiştirebilmek için öğrencilerimizin bireysel gelişimine yönelik programları düzenlemek, uzman kadrosuyla öğrencilere destek vermek amacıyla kurulmuştur.

Uygulama ofisimiz öğrencilerimizin girişimci olarak yetişme sürecindeki faaliyetlerini belgelendirmek üzere "Girişimcilik Karnesi" programını yürütmektedir. Ayrıntıları verilen program sayesinde mezun öğrenciler girişimcilik çalışmalarını belgelendirebileceklerdir.

Bize
Sorun